BrauBeviale je jedním z nejvýznamnějších celosvětových veletrhů pro nápojový průmysl. Během tří dnů budou vystavovatelé na norimberském výstavišti prezentovat ucelený sortiment výrobků a služeb pro celý procesní řetězec výroby nápojů: suroviny, technologie, komponenty, balení, obaly i marketing. Návštěvníci pocházejí z technického a obchodního managementu evropského nápojového průmyslu, ale také z obchodu a gastronomie.

Volné permanantky

Výstaviště přivítá návštěvníky ve dnech 12. -14.11.2019. Díky dlouhodobé spolupráci s organizátorem veletrhu nabízí Syba svým členům volnou permanentní vstupenku v hodnotě 50 € zcela bezplatně. Stačí zaslat na adresu vlado.volek@syba žádost o bezplatnou vstupenku na BrauBeviale 2019: firma, jméno, pozice, e-mail.

  Vratné lahve, minerální verus kohoutková

Mezi další zajímavosti patří Fórum BrauBeviale, Craft Drinks Area a četné tematické expozice.  Obvyklá přátelská atmosféra  se  postará o opětovnou účast pravidelných návštěvníků na BrauBeviale.

To nejzajímavější na Fóru BrauBeviale: skvěle obsazené panelové diskuze s předními zástupci nápojového průmyslu a politiky o dvou tématech, která hýbou širokou veřejností. Během druhého odpoledne veletrhu se očekává živá výměna názorů v aktuálních a kontroverzních diskuzích.

Půjde o zálohu na, pozor, vratné lahve. Především pivovary se potýkají s problémem, že se k nim vrací příliš málo vratných lahví. Nemají tak dost lahví na stáčení svého piva. Pořizování nových lahví je nákladné a některé středně velké pivovary se již obávají o svou existenci. Podle odborného garanta a iniciátora veletrhu BrauBeviale, sdružení bavorských soukromých pivovarů, jsou zálohy na lahve příliš nízké na to, aby zákazníky motivovaly k důslednému vracení prázdných obalů.

Pod titulem Minerální voda – problém místo požitku? se fórum zaměří na aktuální diskuze o minerální a kohoutkové vodě. Minerální prameny se po celá desetiletí těšily oblibě díky zdravému produktu a jedinečnému systému vratných lahví a nyní jsou znenadání stavěny na pranýř. Že by voda z vodovodu ve skutečnosti měla být lepší než minerální voda? Kdo vlastně definuje, co je dobrá voda? Jaká jsou kritéria a jakou roli hraje kohoutková voda a jakou minerální voda? Kterým přáním politiků, profesních sdružení, producentů a spotřebitelů  by  mělo  být  vyhověno? 

Kontakt

Zájemci se mohou hlásit u koordinátora společné expozice, u společnosti PROveletrhy s.r.o. – oficiální zastoupení NürnbergMesse pro Českou republiku,

Naďa Lichte

T    775 663 548

E    info@proveletrhy.cz