Zajímavé řešení si patentovalo Bonduelle. Agita e Gusta ®, Shake & Taste. Pokud by se produkt prodával na českém trhu, patrně bychom se dočetli: Protřepej & Sněz. Poohlédli jsme se po zajímavém řešení, které nemá na českém trhu zatím konkurenci a tentokráte je zdroj světová výstava nejen obalové techniky Ipack-ima 2015.
Jedinečnost této svačinové misky spočívá v tom, že prodejní polypropylenový (PP) obal je zároveň servírovací miskou. Důmyslné vytvarována ukrývá ve spodní, konkávní části prostor pro separátně balený jednorázový příbor (skládací vidličku) a ubrousek. Ale vydutý reliéf pokračuje dál a tvoří uvnitř misky další mističku, která slouží pro oddělené uložení olivového oleje.
Ke smíchání dojde zatlačením přes obal v naznačených místech a následně je možné protřepání celého obsahu a to ještě před oddělením víčkové fólie. Při troše praxe je konzument schopný jemným tlakem na vnitřní mističku dostat zálivku naprosto bez rizika potřísnění olejem. V okamžiku, kdy odstraníme víčkovou fólii je salát promíchán a můžeme se pustit do jídla.